Boeketten & Bloemstukken

Een Boeket Een Boeket

Stoer, Sober en chique. Fleur en Geur maakt bijzondere (veld)boeketten met karakter, aangepast aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Om te bestellen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06 - 18 311 338 of mailen naar zodat uw persoonlijke wensen besproken kunnen worden.

Fleur & Geur onderscheidt zich door maatwerk te leveren, waardoor u altijd verzekerd bent van een unieke schikking, speciaal op u afgestemd.

Boeketten

Een boeket Een boeket

Bij veel feestelijke gelegenheden past een mooi boeket.
Maar boeketten zijn er in veel soorten en maten.

Bij Bloematelier Fleur & Geur vinden wij het belangrijk om met nadruk te kijken naar de ontvanger van de bloemen. Wat vindt deze persoon mooi, waar maak je haar of hem nu écht blij mee?
Graag denken wij met u mee om dit persoonlijke boeket samen te stellen.

Klik hier voor meer afbeeldingen

Bloemstukken

Bloemstuk Bloemstuk

Een bloemstuk verschilt van een boeket, doordat een boeket in een vaas gezet wordt met water, terwijl een bloemstuk meestal in steekschuim (oasis) wordt gestoken. Dit bevordert de houdbaarheid.

Elke gelegenheid vraagt om een specifiek bloemstuk. Dit stuk komt vaak het mooiste tot zijn recht als het is afgestemd op zijn omgeving qua kleurgebruik en stijl.
Persoonlijke smaak van degene waar een bloemstuk voor besteld wordt, is meestal te raden door te denken aan de inrichting van het huis van die persoon.

Bloematelier Fleur & Geur bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.


Werken op Locatie

Fleur & Geur maakt vaak bloemwerk op locatie. U kunt daarbij denken aan een kerk, zalen voor symposia, bedrijfsruimtes, recepties of diners.

Klik hier voor meer afbeeldingen

Kwaliteit

Een bloemstuk Bloemen met decoraties.

Bij Fleur & Geur wordt veel aandacht besteedt aan details, afstemming van kleuren en soorten bloemen.

Onze bloemen komen ‘s nachts rechtstreeks van de kweker naar ons toe. Dit garandeert de hoogste mate van versheid.

Wij horen het allerliefst dat wij u blij hebben gemaakt met onze bloemen. Wanneer er echter onverhoopt toch iets mocht zijn, dan horen wij dit ook graag. Wij kunnen dan op onze beurt weer de leveranciers hierop aanspreken, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Per slot van rekening werken wij met verse waren met een beperkte levensduur.

U bent bij Bloematelier Fleur & Geur aan het juiste adres voor een professioneel persoonlijk advies om u te ondersteunen in uw keuze voor een passend boeket of bloemstuk.

Maakt u gerust vrijblijvend een afspraak via email of bel 06- 18 311 338.

Bloematelier Fleur & Geur © 2019 - Ontwerp: Florian de Bruijn