Bruidswerk

Bruidsboeket

Een bruidsboeket Een bruidsboeket

Het bruidsboeket weerspiegelt de stijl van de bruiloft.

Er zijn verschillende soorten bruidsboeketten, zoals de klassieke biedermeiervorm, de waterval, het Brusselse bruidsboeket (staafvorm), een veldboeketje of een bruidstasje.

Iedere bruid heeft haar eigen smaak en het is dan ook belangrijk dat het een unieke schikking wordt, helemaal op maat gemaakt naar haar persoonlijke wensen.

Klik hier voor meer afbeeldingen

Corsages

Aankleding

Iedere bank in de kerkzaal is versierd met bloemen. Een auto met een bloemstuk erop.

Het vervoer van het bruidspaar wordt door bloemen extra feestelijk. Afhankelijk van het type bruidsauto, autobus, motorfiets of koets zijn er veel verschillende soorten aankleding mogelijk.

Zo kan er een bloemstuk op de grill bevestigd worden, op de voor- en/of achterbumper, op de motorkap, de spiegels, de antenne, of op de hoedenplank.

Bij auto's met een langere motorkap, zoals een Rolls Royce is een bloemenguirlande in een V-vorm en prachtig gezicht. Wij zorgen voor een professionele ondergrond,waardoor schade aan het vervoermiddel wordt voorkomen.

Bloemstukken in de trouwzaal, kerk of feestgelegenheid maken het feest gewoon af.

Natuurlijk kijken we bij Bloematelier Fleur & Geur samen met het aanstaande bruidspaar naar het budget. Wij maken bloemversieringen van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Kwaliteit & Service

De burgermeester van Zeist en zijn vrouw. De burgermeester van Zeist krijgt een Corsage opgespeld.

Bij Fleur & Geur bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit bloemen, die wij op maat voor u inkopen. Wij zorgen ervoor dat het bruidswerk op de dag van het trouwen op zijn allermooist is.

Bloematelier Fleur & Geur denkt mee als het gaat om kostenbesparing, door bijvoorbeeld het altaarbloemstuk later te gebruiken als versiering van de cadeautafel. Wij laten ons altijd op locatie persoonlijk informeren over de maatvoering van de bloemstukken en proeven graag vooraf de sfeer van de ambiance. Op die manier komt er niemand voor verrassingen te staan en kunnen wij een gedegen advies geven. In overleg kunnen wij ook na afloop van de feestelijkheden de bloemen verwijderen, zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Bij Fleur & Geur beschikken wij over veel ervaring en fotomateriaal om u als aanstaand bruidspaar te ondersteunen in de persoonlijke keuzes. Wij maken geheel vrijblijvend tijd om samen stil te staan bij deze unieke gelegenheid, zodat we alle wensen rustig kunnen bespreken.

Mail voor een afspraak naar of bel 06-18 311 338.

U bent van harte welkom!

Bloematelier Fleur & Geur © 2019 - Ontwerp: Florian de Bruijn