Interieurstyling

Inspiratie uit de natuur!

Voor

Na

Welke woonstijl past bij u?

Als u in woonbladen kijkt, dan zult u zien dat u elke keer dezelfde sfeer kiest. Dat is wat u mooi vind. Soms lopen de smaken uiteen, dan wordt het mixen en matchen en vaak combineert het beter dan u verwacht had. Soms is het ‘de kunst van het weglaten’.

De volgende voorbeelden helpen u vast een beetje op weg:

Basic

Natuurlijke materialen, daar houdt u van. Licht is de basis van uw huis, waarbij houtsoorten als eiken en essen gecombineerd worden met natuurlijke materialen als katoen en wol en linnen. Naturel tinten en rustige dessins, dat vindt u fijn. Puurheid in zijn zuiverste vorm.

De 100% minerale krijtverf van L'Authentique in naturel tinten past hier uitstekend bij.

Design

Hoogwaardige materialen, luxe en vernieuwing, dat is uw smaak. Strakke en ronde vormen wisselen elkaar af. Alles is van mooie kwaliteit en u heeft een voorkeur voor een verfijnd kleurenpalet met vergrijsde pastels. De vormgeving van uw meubels is doordacht en vaak ontworpen door bekende ontwerpers uit het heden of verleden.

Hoe zou deze kamer eruit zien zonder de groene kalkverf muur met gewolkt effect?

Industrieel

Een stoere look spreekt u aan. Het liefst woonde u in een voormalig fabriekspand of een oude school. En dat zie je terug in uw interieur, waar robuuste, duurzame meubels de sfeer bepalen. Delen van de constructie mogen zichtbaar zijn en de vintage look spreekt u aan. Zwart, wit, legergroen en grijstinten vormen uw kleurenpalet en de vloer is strak. Beton is geliefd. De basis wordt gevormd door materialen als leer, staal, glas en ruw hout.

Betonlookverf is geheel op zijn plaats in deze stijl!

Romantisch

Zacht en puur, dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van uw interieur. U houdt van bloem- motieven, pasteltinten, brocante lekker veel kussens op de bank om in weg te kruipen. De meubels zijn vaak zelf geschilderd en u vind het fijn om met uw voeten op een zacht kleed te lopen. Dit kan kamerbreed tapijt zijn, of een lekker kleed op een houten (witte) vloer. Sierlijke vormen met een vrouwelijke uitstraling, daar gaat uw hart sneller van kloppen.

Mooi hierbij is de fluweelzachte, pastelkleurige uitstraling van L'Authentique krijtverf.

Klassiek

Traditionele vormen, grandeur en verfijnde materialen. Dat straalt uw interieur uit. Ornamenten, kroonluchters en een lambrisering doen oude tijden herleven, maar met een eigentijdse twist. Donkere, wat stemmige kleuren bepalen het palet. Dit geldt zowel voor de bekleding van meubels, als ook voor de stoffering. Zacht velours, royale raambekleding en een houten vloer met een warme uitstraling, daar houd u van. Kalkverf op de muur en een porseleinen servies.

Authentieke verfkleuren komen prachtig tot hun recht bij klassieke interieurs.

Landelijk

Ambachtelijk, puur en eerlijk, dat is het kenmerk van de landelijke stijl. Een cottagelook met doorleefde houten vloeren, broodplanken en spijlenstoelen. Eenvoudig, no nonsence what you see is what you get. Stevig aardewerk als servies, soms zelf gebakken en in verstilde kleuren die ontleend zijn aan de natuur; leem en groen/grijstinten, soms nog steenrood. Breisels, linnen en canvas zijn favoriet en de gezellige aandoende, maar praktische meubels zijn robuust.

Deze met kalkverf beschilderde muur is bij uitstek geschikt voor een landelijke sfeer.

Quickscan en Advies

Wij denken graag mee om de juiste keuzes te maken. Kiest u voor de Quickscan afspraak, dan komt Fleur & Geur bij u aan huis. Tijdens dit uur kunt u van alles bespreken in relatie tot uw wensen en ideëen en ontvangt u vast waardevolle tips. Mijn bezoek aan u is geslaagd als u nieuwe inspiratie heeft gekregen om aan de slag te gaan! Neemt u gerust contact op via info@fleurengeur.com of bel 06 - 18 311 338.

Voor

Na