Parfum

Klik hier om parfum te bestellen>

Bij Fleur & Geur verkopen wij nu ook kwalitatief hoogwaardige parfum die is vervaardigd met de beste geuroliën, aangevuld met hoge kwaliteit alcohol. U bent van harte welkom om in onze woonwinkel het uitgebreide assortiment geuren te komen uitproberen. Wij hebben zowel dames- als herengeuren.

Ook online kunt u nu onze heerlijke parfum bestellen. Dit geldt alleen voor 30 ml flesjes. Hiervoor kunt u ook een speciale Refill tube (50 ml) bestellen voor navullen.
LA nummers zijn voor de dames, LE nummers voor herengeuren.

Geurnoten van Topmerken

Onze ruim 90 parfums hebben vergelijkbare geurnoten t.o.v. de topmerken, dus kom gerust ruiken of wij u aan uw favoriete geur kunnen helpen!

Betaalbaar

Omdat er niet geïnvesteerd wordt in dure flesjes of milieuvervuilende verpakkingen is de prijs ten opzichte van wat u gewend bent 50-80% voordeliger.

Hervulbaar

Wanneer uw flesje leeg is, kunt u deze laten hervullen in onze winkel. Wij hebben flesjes van 30 ml en 50 ml.

Daarnaast is het ook leuk om cadeau te doen en kan de naam van die persoon op het etiket vermeld worden. Op die manier wordt het een heel persoonlijk cadeau.

Wanneer u uw flesje komt hervullen betaalt u enkel nog voor de parfum, wel zo eerlijk.

Geur-avonden

Fleur & Geur geeft ook Geur-avonden in de winkel. Dit kan gaan om een geuravond voor vriendinnen, (schoon)zussen en buren, maar ook een vrijgezellenfeestje is een leuke gelegenheid. Verder behoort een geuravond voor bedrijven tot de mogelijkheden. Minimaal 8 deelnemers.

Neemt u gerust contact op met ons via Tel. 06 - 18 311 338 of mail naar info@fleurengeur.com voor meer informatie.