L’Authentique paints

Fleur & Geur is leverancier van de mooie en kwalitatief hoogwaardige verfcollectie van L’Authentique. Producten van L’Authentique brengen u terug naar de sfeer van het verleden, terwijl u mag vertrouwen op een kwaliteit die ruimschoots tegemoet komt aan uw hedendaagse verwachtingen. Deze collectie bestaat uit een verflijn in ruim 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

Krijtverf, Kalkverf en Betonlookverf zijn niet meer weg te denken in het huidige interieur. Of het nu de hele kamer of slechts een wand is, de diepe warme kleuren zijn sterk sfeerbepalend! Voor de doe-het-zelver eenvoudig toe te passen en voor de professional een mooi product om mee te werken. Verftinten in mooi matte krijt- en kalkverf laten uw oude meubels en accessoires weer schitteren, dus ook dat kastje of die versleten tafel. Hergebruik van uw oude meubels wordt zo werkelijkheid. Een mooi streven met het oog op duurzaamheid en bovendien blijft emotionele waarde behouden. Met L‘Authentique paints schildert u uw huis en woonaccessoires tot blikvangers!

Indien gewenst komen wij bij u thuis adviseren welke kleur het beste op welke muur uit zou komen, bijpassend aan uw interieur. We nemen dan het A-5 kleurstalenboek met echte verf mee, zodat u ter plekke kunt kiezen. Kijk wat kleur kan doen!

Krijtverf

Krijtverf is een watergedragen minerale verf ( puur natuur) en heeft als eigenschap dat het muren en meubels (hout) een zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft. De toevoeging van krijt en de mooiste natuurlijke pigmenten in de verf zorgen ervoor dat de kleuren echt tot leven komen, met een warme, authentieke uitstraling als resultaat.

Kalkverf

Kalkverf is een prachtige 100% minerale verf en binnen makkelijk toepasbaar. Met een kalkkwast krijg je desgewenst een streperig of gewolkt effect. Bij kalkverf is altijd(!) eerst een primer nodig.

Betonlook! In 14 verschillende kleuren...

Betonlookverf is opvallend mooi en decoratief en wint enorm aan populariteit! Deze verf is in 14 (beton)kleuren leverbaar, zowel toe te passen in particuliere- als bedrijfsruimtes. Dat moet u echt zien! De toepassingen van betonlook zijn haast eindeloos. Op trappen, op de wand, op uw vloer, op de kledingkast. Het effect is verbluffend. Dus die ene muur in een stoere, groene betonlook? Gewoon in een handomdraai leverbaar!

Bestellen

Neem contact op voor een advies aan huis of komt u gerust alle soorten verf in onze woonwinkel bewonderen op de muren! Wij hebben geen voorraad, want de verf wordt dagelijks vers gemengd bij L'Authentique en rechtstreeks naar u opgestuurd. Voor 12.00 uur bij ons besteld is (meestal) de volgende dag in huis, met een Track&Trace code via uw email.

Neemt u bij vragen gerust contact op via info@fleurengeur.com of telefonisch op nummer 06-18 311 338.

Voor

Na